Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

HOTEL DUNAREA

Hotelul Galati*** a fost modernizat

Incepand cu vara anului 2011, Complexul Hotelier Galati*** va asteapta cu o alta infatisare. Suntem pregatiti sa intampinam clientii nostri cu faciltati superioare de cazare si organizare evenimente intr-un ambient modern si rafinat. Echipa Hotelului Galati este onorata sa va ofere servicii turistice deosebite, care ne-au consacrat pe piata de profil.

Toate camerele sunt dotate cu: acces pe baza de cartela, televizor si televiziune prin satelit, minibar, internet whireless, telefon, aer conditionat, incalzire centrala proprie, uscator de par, balcon.

Echipa Hotelului Galati*** va veni in intampinarea dumneavoastra cu solutii personalizate si servicii integrate pentru succesul evenimentelor corporate.

Va propunem parteneriatul nostru si experienta unei echipe profesioniste in derularea evenimentelor de firma pentru organizarea urmatoarelor evenimente: conferinte, team-building-uri, lansari de produse/ servicii, Ziua companiei/profesiei, sarbatori traditionale religioase, zile de nastere ale membrilor reprezentativi din staff, petreceri personalizate/tematice, petreceri de sfarsit de an, etc.

Ne adaptam la bugetul indicat, iar o echipa de profersionisti se va ocupa de toate aspectele pe care le implica o astfel de actiune:

consiliere pentru alegerea variantei optime de organizare a evenimentului;
cazare, transport, servicii de masa, program artistic si divertisment pentru invitati;
servicii de catering pe perioada derulării manifestării,
amenajarea salonului pentru eveniment;
decoratiuni si printuri/tiparituri aferente manifestarii etc.


Clienții beneficiazță de săli de conferință atât în cadrul Hotelului Galați cât și în cadrul Centrului de Afaceri Dunărea - Business Center situat vis-à-vis de Complexul Hotelier Galați.

Hotel Galati, Str. Domneasca Nr. 12, Galati, cod 800035
Tel: 0236.460.040 Fax:0236.418854
e-mail: office@hotelgalati.ro
web: www.hotelgalati.ro

HOTEL DUNAREA va recomanda:

imagine
Hotel Dunarea
Hotelul Dunarea este situat în centrul istoric și administrativ al orasului Galați, fiind înconjurat de centre bancare și comerciale. Atât pentru clienții care vin în interes de afaceri cât și pentru clienții care viziteazâ zona în scop turistic, Hotelul Dunărea este o gazdă primitoare în orice mome [...]
imagine
Sali de conferinta in Galati
Serviciile complete oferite de Centrul de Afaceri Dunărea, situat în cadul complexului hotelier Dunărea, constituie premiza succesului reuniunilor de afaceri sau a evenimentelor speciale corporate. Centrul de Afaceri Dunărea pune la dispoziția oaspeților săli de capacități diferite pentru organizarea de [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN