Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

HOTEL DUNAREA

Hotel Dunarea

Hotelul Dunarea este situat în centrul istoric și administrativ al orasului Galați, fiind înconjurat de centre bancare și comerciale. Atât pentru clienții care vin în interes de afaceri cât și pentru clienții care viziteazâ zona în scop turistic, Hotelul Dunărea este o gazdă primitoare în orice moment al anului.

Hotelul Dunărea iși întâmpină clienții cu o ofertă variată de cazare, la prețuri competitive, la dispoziția clienților fiind un număr de 84 de camere dintre care: 21 de camere single, 45 de camere duble, 3 camere triple, 9 camere cu pat matrimonial, 3 garsoniere, 3 apartamente.

Camerele dispun de televizor color cu cablu, telefon cu acces la liniile naționale și internaționale, frigider (opțional), grup sanitar propriu și încălzire centrală proprie.

Serviciile complete oferite de Centrul de Afaceri Dunărea, situat în cadul complexului hotelier Dunărea, constituie premiza succesului reuniunilor de afaceri sau a evenimentelor speciale corporate.

Str.Domneasca nr. 13
Tel 0236/418041 0236/418042 Fax 0236/461050
hoteldunarea@galtour.ro
http://www.galtour-dunarea.ro/

HOTEL DUNAREA va recomanda:

imagine
Sali de conferinta in Galati
Serviciile complete oferite de Centrul de Afaceri Dunărea, situat în cadul complexului hotelier Dunărea, constituie premiza succesului reuniunilor de afaceri sau a evenimentelor speciale corporate. Centrul de Afaceri Dunărea pune la dispoziția oaspeților săli de capacități diferite pentru organizarea de [...]
imagine
Hotelul Galati*** a fost modernizat
Incepand cu vara anului 2011, Complexul Hotelier Galati*** va asteapta cu o alta infatisare. Suntem pregatiti sa intampinam clientii nostri cu faciltati superioare de cazare si organizare evenimente intr-un ambient modern si rafinat. Echipa Hotelului Galati este onorata sa va ofere servicii turistice deosebite, car [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN