Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

HOTEL DUNAREA

Sali de conferinta in Galati

Serviciile complete oferite de Centrul de Afaceri Dunărea, situat în cadul complexului hotelier Dunărea, constituie premiza succesului reuniunilor de afaceri sau a evenimentelor speciale corporate.

Centrul de Afaceri Dunărea pune la dispoziția oaspeților săli de capacități diferite pentru organizarea de întâlniri/tratative de afaceri, sesiuni de training, recepții, diverse evenimente festive.

Pentru orice tip de eveniment de firmă, clienții vor beneficia de experiența unei echipe de profesioniști care va acorda clienților consultanță pentru identificarea formulei optime de organizare a evenimentului de firmă si se va ocupa de toate aspectele pe care le implică o astfel de acțiune: recomandarea și punerea la dispoziție a sălii de conferințe potrivită pentru eveniment, cazarea și asigurarea serviciilor de masă pentru invitați, servicii de catering pe perioada derulării manifestării, servicii de masă deosebite, relaxare și divertisment în restaurantele și clubul nostru și chiar planificarea unor excursii și circuite prin Agenția de Turism Galtour.

În cadrul Centrului de Afaceri Dunărea situat în interiorul Complexului hotelier Dunărea, clienții beneficiază de:

Săli de training cu capacități de 10-20 persoane, dotate cu echipament modern;
Săli de tratative, cu capacități de 40-60 de persoane, dotate cu echipament modern;
Sală multifuncțională Club Andy’s, cu capacitate de 150 de persoane, care poate găzdui diverse tipuri de evenimente corporate: recepții, cocktailuri, conferințe, lansări, aniversări de firma, etc.

Indiferent de eveniment, servicii suplimentare sunt oferite clienților de către un personal calificat:
- copiere, imprimare, tehnoredactare;
- transmitere/preluare email;
- scanare și prelucrare imagini; asistență tehnică pe durata evenimentului.


Str. Nicolae Bălcescu, nr 1, Galați. Tel: 0236 311 247/ fax: 0236/463 312;
e-mail: centruafaceri@galtour.ro

HOTEL DUNAREA va recomanda:

imagine
Hotelul Galati*** a fost modernizat
Incepand cu vara anului 2011, Complexul Hotelier Galati*** va asteapta cu o alta infatisare. Suntem pregatiti sa intampinam clientii nostri cu faciltati superioare de cazare si organizare evenimente intr-un ambient modern si rafinat. Echipa Hotelului Galati este onorata sa va ofere servicii turistice deosebite, car [...]
imagine
Hotel Dunarea
Hotelul Dunarea este situat în centrul istoric și administrativ al orasului Galați, fiind înconjurat de centre bancare și comerciale. Atât pentru clienții care vin în interes de afaceri cât și pentru clienții care viziteazâ zona în scop turistic, Hotelul Dunărea este o gazdă primitoare în orice mome [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN